22. huhtikuuta 2012

Nuorten vuosikokous 2012

Noniin, viimeinki tänne tulee se lupaamamme postaus Nuorten Vuosikokouksesta 2012. Kokous vietetttiin Oulun pohdossa ja sinne osallistu n. 150 nuorta eri puolilta suomea.
Ja mikä tää nuorten vuosikokous on? 
NuVuKo eli Nuorten vuosikokous on koko viikonlopun kestävä Suomen Punaisen Ristin kokous, jossa porukalla mietitään mitä ja miten pitäisi tehdä, jotta saatais Punaisen Ristin nuoria näkyviin. Kokouksessa tuli moneen otteeseen ilmi, että SPR:ssä nuoret ei näy tarpeeksi. Monesti jos mainitaan SPR, ihmiset yhdistää sen heti ystävätoimintaan ja nälkäpäiväkeräykseen. Ja sen takia ihmisillä on paljon ennakkoluuloja myös nuorten ryhmistä. 
Kokouksessa sanoimme, että nuorten toimintaa tulee mainostaa nuorten tavalla, niin että nuoret kiinnostuu toiminnasta ja ylipäätään huomaa sen. Blogin kirjottaminen tuli yhtenä ehdotuksena, joten me Anne's Dollsit päätettiin, että myös me jo toiminnassa mukana olevat nuoret vaikutetaan kuinka paljon näymme ja kuulumme. 
Siinäpä oli aikalailla tiivistettynä (ja vähän pitemminki) että mikä on Nuorten Vuosikokous. Ja nyt kuvia!
 
Matkalla kohti Oulua.



Ihan ekaksi minun on ihan pakko laittaa, että kun tuossa kuvia selasin, huomasin että Anne's Dollsseilla on tapana näyttää kieltä, kuten kuvista näkyy. :D

Sitten päästiin turvallisesti Riikan ja Annen kyydeillä perille ja ilmottautumaan ja siitä syömään. SPR:n jutuissa ei ikinä tarvi huolehtia että onko nälkä, sillä täällä syyään koko ajan, eli kukaan ei ainakaan kuole nälkään. (eikä varmaan muutenkaan sillä ympärilllä yli 100 ensiaputaitosta ihmistä)





Sitten messuilua ja työpajoja.

Ja tietenkin kokoustakin viikonlopussa oli. :D Puhun varmaan nyt meijän kaikkien puolesta, että kokous ei ollu tylsä jossa vaan istuttiin hiljaa vaan mukana oli myös rutkasti huumoria!

Ja SPR:n reissujen taas yksi uusi hyvä puoli on se, että ihmisiin tutustuu tosi tosi tosi helposti!! Porukka on niin rentoa ja samanhenkistä että juttua syntyy ihan varmasti.
Sitten tittididiiiii iltajuhla!! Meitä oli viihdyttämässä lauantai-iltana Trio ElboeJoe. Meno oli ihan huippu!!!
Juhlan teemana oli hattu tai päähine, ja Anne's Dollsit pani taas parastaan.



Iltajuhlassa oli omat pöytäseurueet, joille oli annettu erilaisia tehtäviä. Kuten kuvasta ehkä joku saattaa arvata, Juha yritti saada ilman käsiä kuminauhaa leuan alle. Onnistu!!

Lauantaina päivällä oli myös ulko-ohjelmaa eli koko viikonloppua me ei istuttu kokoustilassa. Kuvissa me pelataan Kaaos-peliä, joka tosiaanki oli nimensä kaltainen. 
Vaikka kaikki Anne's Dollsit ei päässy paikalle, me pidettiin huoli että kukaan ei jää ulkopuoliseksi, elikkä puhelin soi paljon Rovaniemen suuntaan.
Siinä oli viikonloppu tiivistettynä ja kuvien kera. Ens vuonna NuVuKo on Turussa, eli sitä ootellessa!! 
(pahoittelen kuvien laatua <3)
Terkuin,
Devil Doll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti